• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wie zijn wij?

Onze filosofie

LotusZEN Onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Al gauw ontstond de behoefte aan uitbreiding voor de lessen en de behandelingen maar ook een eigen webshop. Vanaf augustus hebben wij een eigen locatie aan de Belvédèrelaan 25.
Vanaf dat moment zijn wij ook steeds meer gegroeid met onze webshop. De combinatie van een eigen Onthaastingstudio en een webshop bevalt ons erg goed.
Zie hieronder meer over onze beweegredenen van en over Lotuszen.
LotusZEN heeft tevens haar krachten gebundeld met een aantal professionals. Gelijkgestemde therapeuten die ook behandelen volgens de Holistische visie. Balans en welzijn voor lichaam, ziel en geest. De totale mens werkt met het doel om het gevoel van heelheid te herstellen: lichaam, ziel, geest en emoties zijn één. 
Het resultaat? Een uniek holistisch samenwerkingsverband. Een moderne holistische onthaastingsstudio en praktijk voor inspanning, ontspanning, herstel en vitaliteit in Zwolle.

 

Onze kracht? LotusZEN Studio en praktijk ondersteunt mensen in hun proces om negatieve gevolgen van (after-vakantie-)stress, drukte en spanning te verminderen door te leven en bewegen vanuit ontspanning én plezier te hebben”. Het aanbod is gericht op herstel en vitaliteit van de ‘totale mens’. Het gaat bij LotusZEN om voelen, denken en doen. Balans bewaken en eerst goed voor jezelf zorgen, dan kun je er ook voor de ander zijn en dat is in deze tijd gelukkig weer meer de tendens. Door de crisis o.a. merk je dat we meer en meer terug gaan naar de basis. Geluk en gezondheid maken maken plaats voor materiaal en macht. De keuze maak je zelf.

In de studio worden lessen gegeven als Yoga, Pilates, Tai Chi Qigong en Dans, zowel voor kinderen als volwassenen. Je kunt op elke moment instappen en lessen volgen. Voel geen drempel, doe mee en geef je op via order@zengeschenken.nl. 

In de praktijk worden behandelingen gegeven als ontspanningsmassages, reiki, magnetiseren en Bach Bloesemtherapie.