• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Bestelling retourneren & ruilen 

Mag ik mijn artikel(en) retourneren?

Retourvoorwaarden Zengeschenken.nl

  • Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 30 dagen versturen.
  • Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. De seal van een yogamat artikel mag niet verbroken zijn. Bij kleding moet het label/kaartje nog aan de kleding zitten.

* De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Heb je een vraag of wilt je ruilen?
Stuur ons een bericht service@zengeschenken.nl

Artikelen die je niet kunt retourneren:

  • Aangebroken verbruiksartikelen (zeep, zout, wierook, hars, houtskool, enz.)
  • Fysieke cadeaubonnen en -kaarten
  • Cd's waarvan verpakking geopend en/of verzegeling verbroken is

Is het artikel beschadigd en heb je het binnen de afgelopen 30 dagen ontvangen, dan kun je het laten repareren, retourneren of vervangen.

 

Retourneren
Zengeschenken.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij een gebruikersvriendelijke mogelijkheid om makkelijk iets retour te sturen.

Het enige wat je hoeft te doen is alsvolgt;

# Stap 1: Zorg dat je het trackingnummer goed bewaard. Deze heb je nodig om een retourlabel te kunnen aanmaken.
# Stap 2: Maak een retourlabel aan en print deze uit.

# Stap 3: Voeg de (oude) pakbon bij het pakketje op die manier weten wij van wie het komt.
Pak het te retourneren artikelen zo goed mogelijk in om te voorkomen dat het beschadigd.

# Stap 4: Verzend het pakket bij aankomst verwerken wij het binnen 3 werkdagen en storten dat automatisch het geld terug op je rekening.

 Nu een Retourlabel aanmaken

Let op bij beschadiging!
Bij beschadiging kan het soms beter zijn om het niet retour te sturen.
Neem dan altijd even gemakkelijk contact met ons op. Stuur een foto van de beschadiging via What's app / sms naar 0031622727333. Wij reageren zo spoedig mogelijk en komen met de oplossing.

Zengeschenken.nl staat voor betrouwbaar met een hoge service en prachtige artikelen!