• Afrekenen is uitgeschakeld.
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meditatie Producten

Meditatie - Meditatiekussens, Meditatiebankjes,

Meditatiematten

Chakra meditatiekussens: een serie van 7 kussens is door ons ontworpen en vele malen reeds gekopieerd, maar de kwaliteit kan gelukkig niet gekopieerd worden.
Specificaties: Katoen met

Meditatie Producten

Meditatie - Meditatiekussens, Meditatiebankjes,

Meditatiematten

Chakra meditatiekussens: een serie van 7 kussens is door ons ontworpen en vele malen reeds gekopieerd, maar de kwaliteit kan gelukkig niet gekopieerd worden.
Specificaties: Katoen met rits. Binnenkussen katoen, afsluitbare opening. Vulling boekweitkaf. Met handige draaglus. De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweitkaf eruit te halen. Wasvoorschrift: koud tot handwarm apart wassen. 

Meditatiebankjes worden hoofdzakelijk van massief rubberhout en acaciahout gemaakt en zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Opvouwbaar, met vaste zijpoten, reisbankjes, met of zonder draagtas en met of zonder kussen.
Specificaties: massief acacia- of rubberhout, metalen scharnieren, meestal blank gelakt, tenzij anders vermeld.

Meditatiematten bieden bescherming tegen een koude en harde ondergrond; ook zorgen ze ervoor dat knieën en enkels geen pijn gaan doen. 
Specificaties: Afneembare wasbare katoenen hoes. Vulling 5 cm dik veerkrachtig foam. Let op: meditatiematten en vulling worden apart geleverd; je dient zelf de vulling erin te doen.

Lees meer